Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET

  • Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET
  • Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET
  • Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET
  • Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET
  • Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET
  • Poze ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET
     
Pin It


ESTYMA VIDENET MODUL INTERNET

Pret: 1.000 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Atenție! Pretul produsului nu include cheltuielile de livrare!

Dupa lansarea comenzii va vom contacta si vom comunica cheltuielile de livrare (in functie de greutatea produsului si destinatie) - dupa care aveti posibilitate sa renuntati la comanda.

Pretul produsului contine taxa verde (contravaloarea costurilor de colectare, depozitare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice).

  

MODUL INTERNET ESTYMA - pentru centralele cu controler ESTYMA 

Modulul Web VIDE.NET permite accesul de la distanta la informații actuale cu privire la sistemul de incalzire sși modificarea parametrilor prin site-ul web igneo.pl.
Modulul este dedicat controlerelor Estyma cu drivere igneo.

Scopul principala a site-ului este in primul rand de a oferi acces usor si rapid la informații actuale.
Designul grafic a fost creat pentru a fi utilizat confortabil de pe orice dispozitiv cu un browser web - inclusiv smartphone-uri si tablete.

In afara de confortul evident care rezulta din posibilitatea control a sistemelor de incalzire la distanta, serviciul ofera de asemenea funcții suplimentare.
Acestea sunt:
- Grafic general - prezinta activitatea celor mai importante componente ale sistemului de incalzire. Are optiuni pentru a afisa numai elementele selectate, posibilitatea de a alege un interval de timp.
- Grafic panouri solare - cu siguranta fiecare utilizator al acestei tehnologii este curios cat de multa energie solara a utilizati intr-un an, luna sau zi. In plus, sistemul calculeaza castigul financiar obtinut prin energia solara.
- Grafic consumul de combustibil - la fel ca in graficul de panouri solare, prezenta istoricul consumului de combustibil (peleti) in cazan, impreuna cu cheltuieli pentru fiecare an, luna sau zi.

La fiecare alarma a controlerului, este imediat trimis un email pe adresa dvs. sau pe alta adresa de email de  Dvs.

Intr-un singur cont poate fi atribuit un numar nelimitat de sisteme de incalzire.
Există 3 tipuri de permisiuni:

    
Proprietar - inseamnă ca aveti acces la toate informatiile si functiile cazanului - inclusiv modificarea parametrilor. Poate sa fi numai o singura persoana.
   
Service - cu drept de inspecta parametrii sistemului de incalzire si de a face modificari la setarile sale. Toate modificarile sunt inregistrate in istoricul de schimbare parametrii a sistemului de incalzire.
    
Observator - autorizat numai sa vizualizeze parametrii sistemului de incalzire.

Capacitatea de a partaja sistemul de incalzire poate fi utila in special pentru interventi de service. In cazul oricarei defectiuni a sistemului de incalzire, un tehnician de la service-ul autorizat poate face prima analiza prin conexiune de Internet - care poate accelera in mod semnificativ  si facilita localizarea unui posibil defect / problema, fara a fi nevoie de vizita tehnicianului de service.

Conexiune
VIDE modul NET nu are nevoie de nici o configurare. Conexiune este foarte simpla si se reduce doar la cablurile de legatura cu un router conectat la internet. Inregistrare sistemului de incalzire pe site-ul igneo.pl este la fel de simpla. Intregul proces este complet automatizat si singura actiune pe care trebuie sa efectueze este introducerea codului PIN - care apare pe o eticheta aplicata pe modul.

 
NOTA: ModuluI de internet VIDE NET functioneaza numai cu controlere companiei Estyma seria Igneo cu versiunea compatibila a software-ului (in controler la meniul "INFO" trebuie sa apara sigla VIDE NET).

Pachetul include:
1. Modul VIDE NET
2. Cablu CAN
3. Cablu internet
4. Alimentaror 5V DC

Specificatii:
Alimentare 5.0V (DC)
Temperatura ambientala: de la 0 pana la 60 ºC
Dimensiuni: 145mm x 94mm x 32mm
Greutate modul: 203g
 


Detalii produs


Categorie: Accesorii controlere

Producator: ESTYMA