Poze TMK JOKER DS2PZ-RC - Controler cazan, snec alimentare, pompa incalzire si ACM, vana amestec

     
Pin It


TMK JOKER DS2PZ-RC - Controler cazan, snec alimentare, pompa incalzire si ACM, vana amestec

CONTROLER CENTRALA (control snec alimentare, ventilator,  doua pompa de circulatie si vana amestec) - TMK JOKER DS2PZ-RC

Controlerul JOKER DS2PZ-RC este proiectat pentru a controla in mod dinamic snecul de alimentare, ventilatorul, funcționarea centralei termice, pompa de circulație pentru încălzire centrală, pompa de alimentare a rezervorului de apă menajeră caldă și vana de amestec.

Controlor menține temperatura setată în camere cu ajutorul unui panou de cameră fără fir conform programarii intervalelor de timp.
Controlerul controlează dinamic cantitatea de combustibil alimentată și puterea ventilatorului.

Acesta dispune de un senzor termic cu funcția de oprire a alimentării pentru a proteja împotriva supraîncălzirii, dispune de funcția "anti-stop" și funcția de protecție antibacteriană.
Controlerul poate funcționa cu prioritate a apei calde menajere și pentru a preveni răcirea excesivă a radiatoarelor rezultată din temperatura insuficientă a centralei termice.

Poate distribui apa caldă din centrală între circuitele de apă caldă menajeră și încălzire centrală într-un mod dinamic, în conformitate cu setările și preferințele utilizatorului.
Utilizatorul poate selecta, de asemenea, programe temporale (intervale de timp) care asigură optimizarea consumului de energie.
Datorită procedurilor de control avansate, temperatura apei încălzite și spațiile încălzite se menține la nivelurile de dorit, în timp ce cazanul funcționează în condiții optime care să asigure creșterea duratei de viață.
Utilizatorul poate limita numărul accesorii controlate, datorită configurației flexibile a meniului principal și a ecranului de control.


IMPORTANT! Costul transportului va fi calculat de sistem inaintea finalizarii comezii si este valabil numai pentru localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. In cazul localitatilor care sunt in afara ariei de acoperire, puteti opta pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu Fan Courier sau pentru livrarea coletului la adresa solicitata contra unui cost suplimentar stabilit de Fan Courier (in acest caz va vom contacta telefonic pentru a va comunica costul transportului).

Pretul produsului contine taxa timbru verde DEEE (contravaloarea costurilor de colectare, depozitare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice).

 


Detalii produs


Categorie: Controlere cazane

Greutate produs: 1 kg.

Producator: TMK