Poze TMK MTS2P - Controler 2 pompe de circulatie (IC+ACM) cu microprocesor

  • Poze TMK MTS2P - Controler 2 pompe de circulatie (IC+ACM) cu microprocesor
  • Poze TMK MTS2P - Controler 2 pompe de circulatie (IC+ACM) cu microprocesor
     
Pin It


TMK MTS2P - Controler 2 pompe de circulatie (IC+ACM) cu microprocesor

Pret: 290 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Atenție! Pretul produsului nu include cheltuielile de livrare!

CONTROLER DOUA POMPE DE CIRCULATIE (incalzire si ACM) - TMK MTS2P  

 Controlerul digital MTS-2P poate fi utilizat pentru controlul automat al pompei de circulatie de incalzire centrala si a controlul automat al pompei de circulatie pentru apa calda menajera.

Functionare:

Controlerul cu microprocesor MTS 2P este proiectat pentru a controla doua pompe: de circulatie IC si boiler ACM. Controlerul poate realiza setarea cu prioritate pentru apa calda menajera. Deasemenea protejeaza boilerul ACM si caloriferele impotriva rcirii din cauza cazanului prea rece. Controlerul funcționeaza in modul IARNA sau de VARA. Controlerul imparte puterea cazanului intre cele doua instalatii in mod dinamic, avand in vedere setarile si opțiunile alese de utilizator. Ca rezultat temperatura ACM si cea IC este tinută la un nivel optim.

Controlerul face posibil setarea a doua moduri de operare: IARNA și VARA (P2). Dioda aprinsa inseamna modul IARNA pornit, iar stinsa - modul VARA.
Modul VARA este folosit cand cazanul alimenteaza numai instalatia cu apa calda menajera.
In modul VARA pompa IC este oprita, cu excepția situațiilor de urgenta (supraincalzire cazan).
In modul IARNA sunt folosite ambele instalatii, iar utilizatorul poate seta tipul de prioritizare a apei calde menajere sau oprirea acestuia.
Cu prioritatea apa calda menajera oprita, ambele pompe functioneaza independent. Cu prioritatea pornita, pompa IC este oprita pe durata de reincalzire a boilerului de apa calda menajera.
Cu prioritatea conditionată pornita, pompa IC ramane pornita pe durata de reincalzire a
boilerului cu conditia ca temperatura cazanului sa nu scada.
Pompa boilerului ACM porneste daca temperatura setata la boiler nu a fost atinsa si daca temperatura cazanului nu este mai mare decat temperatura boilerului cu valoarea parametrului setat (protectie boiler impotriva racirii).

Avantaje:

- economie de energie

- consum mai scazut la centrala

- prelungure viata pompa de circulatie

- reducere costuri de functionare

Garantie 3 ANI !

Tensiune de intrare: 230V
Putere: 2x100VA
Interval temp. pornire pompa IC: 20 - 90°C
Interval temp. pornire pompa ACM: 20 - 70°C
Interval setare temp. boiler ACM: 10 - 90°C
Interval temp. histerezis boiler ACM: 1 - 15°C
Interval temp. histerezis pompa IC: 1 - 15°C
Functia anti-stop: functionare la fiecare 14 zile /30s

Pachetul contine: controler MTS-2P, senzor temperatura, cablu alimentare controler, cablu alimentare pompa, cleme de fixare.

Schema de instalare:


IMPORTANT! Costul transportului va fi calculat de sistem inaintea finalizarii comezii si este valabil numai pentru localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. In cazul localitatilor care sunt in afara ariei de acoperire, puteti opta pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu Fan Courier sau pentru livrarea coletului la adresa solicitata contra unui cost suplimentar stabilit de Fan Courier (in acest caz va vom contacta telefonic pentru a va comunica costul transportului).

Pretul produsului contine taxa timbru verde DEEE (contravaloarea costurilor de colectare, depozitare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice).


 


Detalii produs


Categorie: Controlere pompe

Greutate produs: 1 kg.

Producator: TMK