Poze TMK MTS8 solar - Controler panouri solare

  • Poze TMK MTS8 solar - Controler panouri solare
  • Poze TMK MTS8 solar - Controler panouri solare
     
Pin It


TMK MTS8 solar - Controler panouri solare

Pret: 330 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Atenție! Pretul produsului nu include cheltuielile de livrare!

CONTROLER PANOURI SOLARE - TMK MTS 8 solar

Controlerul cu microprocesor MTS 8 solar este proiectat pentru a controla pompa de alimentare a boilerului din instalatia solara. Controlerul incalzeste boilerul utilizand diferenta de temperatura dintre panoul solar si boiler protejandul de supraincalzire. Dispozitivul protejeaza panoul solar prin pornirea pompei cand ajunge la temperatura de 99°C, deasemenea boilerul este protejat prin returnarea excesului de caldura in colector rece, de ex. pe timp de noapte. Senzorul panoului solar are cablu din silicon rezistent la conditiile externe si de inalta temperatura.

DATE TEHNICE

- Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
- Puterea maxima: 100VA
- Interval masurare temperaturi: 0-99°C
- Interval setare temperaturi: 30 - 80°C
- Delta pornire pompa: 0-30°C
- Delta oprire pompa: 0-20°C
- Control putere pompa: 20-100%
- Posibilitatea de pornire manuala a pompei

Pachetul contine: controler MTS-8 solar, senzor temperatura panori solare, senzor temperatura boiler ACM, cablu alimentare controler, cablu alimentare pompa, cleme de fixare.


IMPORTANT! Costul transportului va fi calculat de sistem inaintea finalizarii comezii si este valabil numai pentru localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. In cazul localitatilor care sunt in afara ariei de acoperire, puteti opta pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu Fan Courier sau pentru livrarea coletului la adresa solicitata contra unui cost suplimentar stabilit de Fan Courier (in acest caz va vom contacta telefonic pentru a va comunica costul transportului).

Pretul produsului contine taxa timbru verde DEEE (contravaloarea costurilor de colectare, depozitare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice).


 


Detalii produs


Categorie: Controlere panouri solare

Greutate produs: 1.2 kg.

Producator: TMK